Kom og vær med i aktiviteter sammen med andre friske deltagere.

Foredragsaften

Adipositasforeningen slår dørene op til et brag af en foredragsaften med to kapaciteter inden for hver deres felt.

Arrangementet finder sted onsdag d. 22. marts kl. 19 på Kastanievej 2, 1876 Frederiksberg.

Kom og hør tidligere studievært Morten Resen og professor & fedmeforsker Thorkild I.A. Sørensen

Program:

Kl. 19
Morten Resen
Igennem 9 år tonede Morten Resen hver morgen frem i tv -stuerne som vært på Go’ Morgen Danmark. Kom og oplev et ærligt og autentisk foredrag, hvor Morten Resen taler om at elske sit arbejde, være positiv og ikke mindst morgenfrisk. Foredraget byder også på personlige fortællinger om hvordan man hanker op i sig selv, når motivationen svigter.

Kl. 19
Thorkild I.A. Sørensen
Er en internationalt anerkendt professor indenfor fedmeforskningen.
Han igennem 4 årtier publiceret flere hundreder videnskabelige artikler om emnet, og han har
høstet stor international anerkendelse for sin forskning i fedmens gåder. I 2010 fik han Population Science and Public Health Award af den internationale sammenslutning af videnskabelige selskaber indenfor fedmeforskningen, og i 2015 fik han Mickey Stunkard Lifetime Achievement Award af det amerikanske videnskabelige selskab for fedmeforskning. Thorkild I.A. Sørensen vil gøre deltagerne klogere på, hvad fedme er, hvad det kommer af, om det skader, og om vi kan gøre noget for at løse det? Gå ikke glip af denne chance for at få et mere nuanceret billede af overvægt og fedme.

Prisen for at deltage er:

75 kr. for medlemmer /oplys venligst dit navn og e-mailadresse ved indbetalingen
125 kr. for ikke medlemmer/ oplys venligst dit navn og e-mailadresse ved indbetalingen
150 kr. for ikke medlemmer som ønsker medlemskab af Adipositasforeningen/oplys venligst dit navn og e-mailadresse ved indbetalingen, samt at du ønsker medlemskab i Adipositasforeningen
Tilmelding sker via bankoverførsel eller Mobil Pay til nedenstående.

Bankkonto: Danske bank

Reg. nr. 1551
Konto nr. 16795127

Mobilpay: 28 40 43 04

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, vi har kun 100 pladser.

Klik på indbydelsen herunder som pdf:
Foredragsaften med Morten Resen og Thorkild I.A. Sørensen

fødder Din gå-klub

Det er rigtig godt for kroppen og for humøret at gå nogle lange ture. Det er måske lettere at komme afsted, når man har nogen at følges med. Mød op en gang om ugen til en rask gå-tur. Kom og vær med.

Jylland

Aalborg. Se mere GoRun Aalborg

Røde Kro. Se mere GoRun Rødekro

Aarhus: Starter op søndag den 15. januar 2017 kl. 10. Mød op ved Folkestedet.

Sjælland

Helsingør. Mere info følger

Din spise-klub

Har du lyst til at være med i en lille madklub, hvor I mødes en gang om måneden, laver mad og spiser en god og sund middag sammen. Alle overvægtige ved, at maden er den vigtigste faktor, når det handler om at tabe sig eller undgå at tage på. Det er for de fleste en stor støtte at kunne udveksle erfaringer, opskrifter, tips og ideer med andre, som har de samme udfordringer som en selv. Tøv ikke med, at kontakte en af nedenstående personer, hvis en madklub er noget for dig.

Jylland

Aalborg: kontakt Karina Lund på mail: karinalund2310@gmail.com

Holstebro: kontakt Henriette Jørgensen på mail: henriette4279@hotmail.com

Herning: kontakt John Rosenkvist på mail: johnrosenkvist@gmail.com