Guldpartnerskab

Guldpartnerskab er for virksomheder, som ønsker at støtte vores organisation, medlemmer og arbejde, men som samtidig mener, at I har noget at byde på for vores medlemmer. I vil blive repræsenteret med Jeres virksomheds logo, så man kan se, at I støtter vores organisation samt er med til at gøre en kæmpe forskel for mange mennesker, som hver dag lever med svær overvægt. Jeres virksomheds logo vil være med direkte link til jeres hjemmeside og I vil med dette partnerskab herudover have mulighed for 4 årlige reklameopslag i vores nyhedsbrev samt på Facebook. Et guldpartnerskab vil samtidig give adgang til foreningens patientråd i forhold til spørgsmål, indsigter og synspunkter, hvis I ser et behov for dette.

Pris: 2000 kr årligt