Platinpartnerskab

Platinpartnerskab er for virksomheder, som ønsker at gå all-in for et gensidigt partnerskab. Her får jeres virksomhed, udover logo på vores hjemmeside med direkte link til jeres hjemmeside, 4 årlige reklameopslag i vores nyhedsbrev og på Facebook, adgang til foreningens patientråd, mulighed for at bruge vores medlemmer i patientrådet i en mere praktisk forstand. Det kan være et foredrag/fortælling omkring at leve med overvægt, som figurant til undervisningsbrug eller andet, som I kan se en mulighed i. Her får I hele pakken med støtte til foreningen, reklame for jeres virksomhed og praktisk brug af de mennesker, som det hele handler om, så I får en så autentisk begivenhed som overhovedet muligt.

Pris: 3000 kr årligt

Ved flere tilbagevendende ønsker om at gøre brug af vores patientråd til fysisk fremmøde, vil vi tage et nærmere aftalt honorar pr. gang