Partnerskab med LFO

I Landsforeningen for Overvægtige (LFO) vil vi gerne være med til at sprede de gode budskaber og behandlingstilbud, som vi har i landet. Derfor ønsker vi, at indgå partnerskab med hvem, som kunne være interesseret og som mener, at have noget at byde vores medlemmer. Vi er forskellige som mennesker og har forskellige behov og ønsker, hvorfor vi ønsker at kunne hjælpe vores medlemmer i den retning, som de ønsker det. Den anden vej, står vi og vores patientråd til rådighed for Jer, hvor det kan give mening for vores medlemmer og jer.

Vi indgår partnerskaber med uddannelsesinstitutioner, virksomheder, sundhedsrådgivere, sundhedsinstanser m.fl., som er indstillet på og medvirker til at sikre mennesker, som lever med svær overvægt, et godt liv. Vi har partnerskaber i flere størrelser, så alle kan være med alt efter behov og ønsker.