Bliv medlem og vær med til at gøre vilkårene bedre for overvægtige.

Som medlem kan du støtte et godt formål og deltage i vores aktiviteter rundt omkring i landet.

I Adipositasforeningen arbejder vi med at:

• Give overvægtige et sundere og bedre liv.
  • Danne lokale foreninger, som giver mulighed for at møde ligesindede og få inspiration til en sundere livsstil.
  • Bryde de overvægtiges isolation.
  • Nedbryde tabuer og fordomme.
  • Fjerne diskrimination og mobning på uddannelsessteder såvel som på arbejdspladser.

Hjælp os med at hjælpe ved at blive medlem. Det koster kun Kr. 100,- pr. år og det er let at oprette et medlemsskab i foreningens medlemsportal.

Når du melder dig ind modtager du samtidig et lille madhæfte med sunde opskrifter og madidéer. Madhæftet er udarbejdet af vores bestyrelsesmedlem Christina Jensen, der er uddannet kok

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen som medlem af Adipositasforeningen.