Nyheder

Ny samarbejde

14-09-2018

Landsforeningen for overvægtige – Adipositasforeningen og Boblberg.dk samarbejder om at skabe ordentlige vilkår og et godt liv for overvægtige i Danmark.

Adipositasforeningens mål er at inddrage overvægtige som den vigtige part i bekæmpelsen og forebyggelsen af overvægt i Danmark.

Sammen kæmper vi for at skabe glæde, ligeværdighed, respekt og modighed blandt borgerne i det danske samfund.

Læs mere om Boblberg.dk her.


Ny medarbejder

28-06-2018

Det er med stor glæde, at Adipositasforeningen ved formand Per Nielsen pr. 1/7/18 har ansat Bjarne Lynderup som ny medarbejder.

Bjarnes opgaver bliver sammen med bestyrelsen blandt andet, at

  • arbejde på vores 3 mål – anerkendelse af svær overvægt som sygdom, oprettelse af behandlingscentre og understøtte forskning og sundhedspersonale med patientens stemme
  • skaffe nye medlemmer – både individuelle og virksomheder
  • udvikle og udbygge vores patientråd
  • og meget andet.

Vi ser meget frem til samarbejdet.


Nyt samarbejde

22-06-2018

Adipositasforeningen har indgået et samarbejde med overlæge Jens-Christian Holm, der står bag Holbækmetoden.

Som medlem af Adipositasforeningen kan man opnå 10% rabat på Jens-Christian Holms kurser til behandling af voksne med svær overvægt.

Kurset afholdes af overlæge Jens-Christian Holm og sygeplejerske Rikke Melskens, der til daglig arbejder med børn, unge og deres familier, som er belastet med overvægt, de har desuden i en lang årrække undervist og trænet sundhedsprofessionelle til at behandle børn, unge og voksne med overvægt.

Find yderligere info om kurset her.

Ved tilmelding skal du oplyse dit medlemsnummer i Adipositasforeningen for at modtage dine 10% rabat. Nummeret finder du i vores medlemsportal.

Tilmelding sker ved at sende en mail til contact@drholmcourses.com.